ΑΡΧΙΚΗTop menuΥπηρεσίες Συναρμολόγηση Πινακίδων

Συναρμολόγηση Πινακίδων

Η συναρμολόγηση των πινακίδων είναι μια διαδικασία που πολλές φορές μπορεί να αποδειχτεί σύνθετη και δύσκολη ακόμη και για τα ειδικά συνεργεία τοποθέτησης.

Ο όγκος των εξαρτημάτων αλλά και οι κανόνες τοποθέτησης οι οποίοι δυστυχώς αρκετές φορές αγνοούνται ή παραβλέπονται συντελούν στην λανθασμένη και ελλειπή συναρμολόγηση των πινακίδων κατά την τοποθέτηση τους, που έχει ως αποτέλεσμα η πινακίδα να αποτελεί κίνδυνο σε περίπτωση αποσυναρμολόγησής της λόγω φυσικών συνθηκών (όπως σε περίπτωση δυνατών ανέμων) ή κάποιου τροχαίου ατυχήματος.

Για τον λόγω αυτό έχουμε προχωρήσει στην δημιουργία πινακίδων οι οποίες δεν έχουν διάτρηση και μπορούν να συναρμολογηθούν και τοποθετηθούν σε ελάχιστο χρόνο και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα "Σύστημα Μη Διάτρησης Πινακίδων"

Επιπλέον θεωρήσαμε ότι θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό για τους πελάτες μας να μπορούν να βρουν εύκολα οδηγίες συναρμολόγησης πινακίδων. Έτσι δημιοργήσαμε αυτήν την ενότητα στην οποία μπορεί κάποιος να βρει οδηγίες και επεξηγηματικά video. Τη συλλογή με τα βίντεο μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωτικά στον κανάλι μας.